null

Absorbues arome

null

10 & 1 Liter

Deopower Airclean eleminon aromat e pakendshme dhe siguron nje klime te kend shme me nje arome te mirekuptueshme.Deopower Airclean mund te perdoret ne te gjitha ndertesat dhe vendet e punes. Perpara se te perdoret ne ambientet e magazinimit te ushqimeve duhet te siguroheni qe kjo arome te mos sprucohet shume duke sjell nje influenc negative ne ushqim. Deopower Airclean eshte nje produkt spray i pangjyruar dhe eshte nje zgjidh je e gatshme per zonat e prekura nga aromat e pakendshme.
Per te parandaluar formimin e aromave te pakendshme Deopower Airclean mundet te sprucohet direkt mbi material ose objekt (p,sh, ne vendet e mbeturinave , magazine rrobash te palara etj) Mos e perdorni ne siperfaqe te ndjeshme ndaj lageshtires dhe alkoolit (p.sh. xhame akrilik).Provo rezitencen e materialit para perdorimit.

Per me shume informacione shkarko katalogun