null

Parfum i perdorshem ne pastrim kimik dhe ambiente te ngarkuara me aroma te pakendshme.

null

1 Liter

– I paster, leng me ngjyre te verdhe.
-Arome e kendshme e fresket Tropikale e cila qendrom mire ne cdo lloj fibre du
ke krijuar nje mask
neutralizuese kunder aromave te pakendshme.
-Siguron pastrimin e ambientit duke i dhene nje arome te kendshme Tropikale.
-Perzihet mire me detergjent te pastrimit kimik dhe detergjent lares likuid ose zbutes per lavanteri, nese eshte e nevojshme mund te testohet per pajtueshmerin me detergjentet e tjere lares

Per me shume informacione shkarko katalogun