null

Zbutes me performance te larte per shkelqimin e qilimave

null

10 Liter

Permbajtja e silikonit ofron nje trajtim te bute te prekshem .
U jep tekstileve dhe qilimave prej mendafshi ose leshi nje shkelqim te shkelqyeshem.
Permireson stabilitetin e thurjeve te qilimave.
Redukton ndryshimet statike.Lehteson punen ne hekurosje te teshave.
Thithje e lart ne artikujt ku perdoret duke sjell reduktimin e ndotjes te ujit

Per me shume informacione shkarko katalogun