null

Pastrues ekstraktues me sprucim

null

20 Liter

Lavenium TP perdoret veçanerisht ne aparaturat e sprucimit dhe ekstraktimit per pastrimin e tapeteve me ngjyre dhe rezistente ndaj ujit. Veçorite e mira emulgue se eleminojne pislleqet vajore dhe yndyrore. Lavenium TP eshte me shkume te paratrajtuar. Vetem ne raste te shpeshta tek tapetet e shampunuara(paratrajtuar me shampo) mundet qe ne ujin e piset te mbetet shkume, por qe me FOAM-EX largohet pa problem.Lavenium TP perzihet me uje ne tankerin e makines larese 200 -300ml ne 10 ltra uje. Ne rastet e pislleqeve te forta dhe fortesise se ujit dozimi duhet te rritet.

Per me shume informacione shkarko katalogun