null

Sprucues transparent per lekurat e buta

null

5 Liter

– Preparat qe ploteson siperfaqen e lekures ne forme filmi per lekurat Aniline, Nappalan dhe lekurat e ngjyrosura.
– Prodhon nje shkelqim te lart.
– Prodhon ndjesi te lemuar ne lekure.
– Jep shkelqim pa ndryshuar ngjyren origjinale.
– Gjalleron ngjyren origjinale te lekuresnga larjet.
– Perzihet me uje.

Per me shume informacione shkarko katalogun