null

Boje e lengshme sprucuese

null

1 Liter

– Formulimi sipas teknologjise te artit te perparuar .
– Shume efikas permes intensitetit te larte te ngjyres.
– Fuqi te forte mbuluese dhe ekselente per nje ngjyrosje te plote.
– E qarte dhe mbulim shkelques i ngjyres.
– I perziejshem me ujin dhe produkte te tjera.

Per me shume informacione shkarko katalogun