null

Zbutes lavanterie me mikrokapsula te mbushura me arome.

null

20kg

Zbutes lavanterie me mikrokapsula te mbushura me arome.
Parfume shtese i mbrojtur ne mikrokapsula.
– Mikrokapsulat e mbushura me arome do te çlirojne aromen vetem kur perdoret te kstili.
– Efektshmeri te perhershme dhe afatgjate.
– Formule Inovative.
– Arrin nje butesi shume te ndjeshme ne prekjen e teshave.
– Mund te pompohet dhe dozohe

Per me shume informacione shkarko katalogun