null

Rafinues per BÜFA Care 4.0

null

2 - 8 ml

Mbrojtes per veshje prej leshi dhe flokeve te imet te kafsheve. Redukton rrudhosjen e teshave. Ruan materialet e tekstileve nga hekurosja. Lidh lageshtine e mbetur ne fibra. Agjenti i shtuar i thithjes se aromes, kujdeset per freski te qendrueshme.

Per me shume informacione shkarko katalogun