null

Zbutes higjenik

null

20 Kg

Kombinim zbutesish, konservues acidues.Higjene efektive me spekter te gjere ne procesin e shpelarjes dhe shtrydhjes nepermjet substancave konservuese.
Eleminon formimin e eres dhe njollave gjate qendrimit te teshave te lagura ne magazine.Substanca efektive aciduese per neutralizimin e mbetjeve alkaline ne ujrat e shkarkimit dhe ne tekstile.Eleminon zverdhjen e teshave.Shkrifton teshat.Gjendje e mire e indeve. Mos rrudhosje. Vlera te mira dermatologjike (kontrolluar sipas ISO 10993-5)

Per me shume informacione shkarko katalogun