null

Neutralizues dhe zbutes rrobash

null

20 Kg

Zbutes me koncentrim te larte
Freski te kendeshme
Antistatik dhe neutralizues i mire per thurje te perziera
Aftesi shume te larta kthjellimi

Per me shume informacione shkarko katalogun