null

Perforcues i larjes

null

15 - 20 ml/ kg

Zbardhues i ri , oksigjen i lenget, pa klor. Shumë efektive nga 30 ° C (86 ° F), veçanërisht e përshtatshme për banjën e pare. Largon ne menyre te shkelqyesheme njollat duke mbrojtur ngjyrat dhe fibrat. Arrin një rezultat të shkëlqyeshëm të larjes për shkak të ndikimit sinergjik te produkteve të tjerë ndihmës të përdorur në proces. Në mënyrë efikase largon aromat e pakendshme nga rrobat e kuzhinës dhe rrobat e përdorura të vjetra , si dhe rrobat e azilve me anë të proceseve oksidative. Eliminon nevojën për një metodë larjeje me 2 banja për aq sa është e mundur – gjë që çon në një kursim të konsiderueshëm të ujit dhe energjisë. Optimal per te gjitha teshat e linjes se kuzhines etj.

Per me shume informacione shkarko katalogun