null

Lares lavastovilje per gota

null

12 Kg

OLDOMAT OC eshte alkalin, koncentrat i lenget jo shkumues me veçori shume te mira per largim pislleku.Nepermjet perzierjes me substanca lidhese te uji forte behet i mundur perdorimi ne ujin industrial me fortesi te ulet dhe i mundshem per uje te forte.Oldomat OC perdoret ne makineri larese(shplarese) dhe si mjet pastrues per sende prej inox,sintetike,porcelani,qelqi dhe alumini.

Per me shume informacione shkarko katalogun