null

Paratrajtues, agjent kunder yndyres

null

Oldopal Quick është një agjent shumë i koncentruar për zgjidhjen e pisllekut sidomos te jakave dhe mengeve shumë i përshtatshëm për pastrim ose pastrim mes përkatje (holluar me ujë). Trajtimi i pisllekut të jakës ka provuar të jetë me rezultate të shkëlqyera si dhe trajtimi i zonave më të mëdha të njollave të yndyrshme (tekstilet e restoranteve, hoteleve, etj.). Për shkak të përqendrimit të lartë të produktit duhet testuar qëndrueshmëria e ngjyrave ne teshat qe do trajtojme me Oldopal Quick.

Per me shume informacione shkarko katalogun