null

Ilac pllakash

null

10 Liter

Omnia Exquisit eshte produkt fshires me alkool aktiv per pastrim rrenjesor dhe rregullim te te gjithave siperfaqeve te fshireshme dhe te qendrueshme ndaj ujit.Kjo parfumon dhe i jep arome te kendeshme ambientit te pastruar

Per me shume informacione shkarko katalogun