null

Ilac xhamash

null

1 Liter

Omnia Glas-Conc eshte nje koncentrat pastrues , qe ne sasi te vogla e tretur ne uje eshte i gatshem per pastrimin e xhamave. Omnia Glas-Conc eshte shume produktiv dhe jep siperfaqe te pastra dhe pa vija. Nepermjet substancave aromatike krahas rezultateve te mira ne pastrim i jep ambientit te brendshem nje arome te kendshme.

Per me shume informacione shkarko katalogun