null

Ilac xhamash

null

12Kg

Omnia Glason eshte pastrues xhami i gatshem per perdorim per pastrim te shpejte dhe praktik , te siperfaqeve. Pislleqet largohen fuqishem dhe pa lene vija.

Per me shume informacione shkarko katalogun