null

Ilac pllakash

null

10 Liter

OMNIA SELECT eshte nje produkt universal i pershtatshem veçanerisht per dyshemet e bera pis nga yndyra dhe vaji , si dhe dyshemet e bera shume pis nga pislleku i fiksuar .
OMNIA SELECT vepron shpejt dhe me intensitet. Gjate perdorimit ne makineri OMNIA SELECT nuk formon shkume.

Per me shume informacione shkarko katalogun