null

Detergjent ekologjik alkaline

null

Ozerna Evolve është një detergjent alkaline pa zbardhues optik dhe vepron kundër yndyrës dhe proteinave në tekstile. Për shkak të përzierjeve të përbërësve aktivë – ekskluzivisht materiale natyrore të ripërtëritshme – arrihet një shkallë e lartë e pastrimit, e cila zakonisht mund të arrihet vetëm me detergjentë të rregullt dhe të lartë alkaline. Ozerna Evolve largon pisllëkun në një kohë të shkurtër reagimi (deri në 15 minuta). Më pas, përbërësit, por edhe pisllëku mund të largohen shumë lehtë. Për shkak të përzierjes së veçantë të tensideve, Ozerna Evolve punon edhe në cilësi shumë të dobëta të ujit.

Per me shume informacione shkarko katalogun