null

Lares rrobash i lengshem

null

23 Kg

Ozerna Liquid eshte nje alkalin i fort, i lenget i cili pastron tesha pambuku, tekstile dhe fibra te perziera. Si produkt bazik ai mund te kombinohet ne menyre ideale me enzimat dhe me produkte te tjera ndihmese.Per te perfituar nje detergjent higjenik :
4ml Ozerna Liquid me 2ml SEPT PES CONC ** lengu
me raport 1:4. Lihet produkti te veproj per 15 minuta ne 60 grade celcius.

Per me shume informacione shkarko katalogun