null

Lares i lenget per textile delikate me ngjyre

null

15ml

Ozerna Polar është detergjent i lëngët shumë efiçient për teshat me ngjyrë për kujdesin profesional të larjes të veshjeve të sipërme , sportive dhe veshje të punës (PPE, uniforma, rroba identiteti të korporatës) si dhe nje detergjent që gjen zgjidhje të shkëlqyera edhe në lavanderit e hoteleve dhe gastronomisë. Në kombinim me Lizerna Sept ** si një dezinfektues lavanderi aplikuar për një proçes kimiko-termik Procesi i dezinfektimit sipas §18 IfSG (Mbrojtja Gjermane kundër Infeksionit Akti) në Robert-Koch-Instituti (fusha A & B, bakteret dhe virusi): 4,0 ml Ozerna Polar dhe 7,0 ml / l Lizerna Sept **, 10 minuta kohë larjesh në 40 ° C, raporti i ketyre dy produkteve mund te hollohet 1(Ozerna Polar + Lizerna Sept) : 4 ujë Ozerna Polar është pjesa thelbësore për një proces të suksesshëm BuFA Care 4.0, sepse ajo pastron me butësi tekstile dhe me shumë efektivet.

Per me shume informacione shkarko katalogun