null

Pastrues dhe parfum ambienti

null

750ml

Produkt me agjent shumë aktiv për kujdesin ndaj tekstilit dhe lekurave. Parandalon zbehjen e ngjyrave duke i ruajtur freskinë natyrale. Parandalon pushezimin ( tek teshat e leshta) falë një sistemi të ri tamponash dhe polimere mbrojtëse të fibrave. Pengon depertimin e yndyrnave në fiber. Rrobat prej lëkure do të pastrohen me butësi duke i ruajtur ngjyrat natyrale. Produkt ekologjik me dekompozimi biologjik i konfirmuar nga një sondazh acc. në EN ISO 9888/1999.

Per me shume informacione shkarko katalogun