null

Ilac tualeti per paisjet sanitare

null

1 Liter

Petrosol Foam eshte nje pastrues qe vepron shpejt dhe perdoret ne te gjitha fushat sanitare. Me qene se eshte i lire nga substancat operative acide, mund te perdoret per pastrim ne te gjitha siperfaqet. Nepermjet permbajtjev e aromatike Petrosol Foam shperndan ne ambientet e pastrimit nje arome te fresket e te kendeshme.

Per me shume informacione shkarko katalogun