null

Ilac tualeti per sanitare

null

1 Liter

Petrosol Forte eshte nje pastrues qe vepron shpejt dhe perdoret ne te gjitha fushat sanitare. Me qene se eshte i lire nga substancat operative acide, mund te perdoret per pastrim ne te gjitha siperfaqet. Nepermjet permbajtjeve aromatike Petrosol Forte shperndan ne ambientet e pastrimit nje arome te fresket e te kendeshme

Per me shume informacione shkarko katalogun