null

Largues kalkaresh

null

14Kg

Petrosol PZ eshte nje produkt ujor i qarte dhe i kthjellet, i cili ka ne sasi te perdorshme te vogla nje aktivitet te larte. Nuk permban shkume dhe acide minerale..

Per me shume informacione shkarko katalogun