null

Ilac per tualet

null

10 Kg

Petrosol San eshte pastrues sanitar me koncentrim te larte me baze acidi fosforik. Largon kalkun dhe ndryshkun pa problem. Shtresa e vajit aromatik influencon gjate dhe pas pastrimit duke i dhene ambjentit nje arome te kendeshme. Petrosol San eshte futur ne listen e substancave pastruese te kontrolluara per pastrimin e shtresave qeramike ne pishina.

Per me shume informacione shkarko katalogun