null

Ilac tualeti per paisjet sanitare

null

10 Kg

Petrosol Visco eshte nje pastrues baze me permbajtje aidi fosforik per fushen sanitare. Petrosol Visco perdoret ne gjendje te koncentruar dhe krijon ne siperfaqe nje mbrojtje sanitare te forte duke siguruar nje veprim te forte dhe intensiv. Ne fushat me uje te forte mesatar dhe te forte Petrosol Visco eleminon (menjanon) kur perdoret rregullisht formimin dhe vendosjen e kalkut, greve te ujit, guret e urines dhe pislleqeve te tjera. Petrosol Visco eshte me parfumim te kendshem dhe jep gjate perdorimit arome simpatike .

Per me shume informacione shkarko katalogun