null

Ilac pllakash i forte

null

10 Liter

Powerclean Quick eshte pastrues i shpejte special me efektivitet te larte per te gjitha siperfaqet qe fshihen. Pastrimi i fuqishem dhe mirembajtja(rregullimi) i materialit arrihet ne saj te perzierjeve te substancave me aktivitet lares me tenside vajore dhe yndyrore te emulguara.Pislleqet e forta largohen shpejt dhe me siguri. Siperfaqet e pastruara marrin pamjen e meparshme dhe i kthehet shkelqimi.Gjithashtu siperfaqet me alumin mund te trajtohen me Powerclean Quick. Powerclean Quick nuk permban EDTA ose NTA.

Per me shume informacione shkarko katalogun