Ecology Albania

ECOLOGY ALBANIA është një kompani shqiptare e themeluar në vitin 2008. Megjithatë, origjina e saj është shumë më herët me hapjen e një dyqani privat pastrimi dhe lavanderi në Shqipëri në vitin 1994. Arritja e synimeve të tyre për të bashkëpunuar me kompaninë gjermane të njohur gjermane BÖWE, e ndjekur nga një përvojë e suksesshme me dyqanin e parë të pastrimit kimik në kryeqytetin e Shqipërisë, rezultoi me sjelljen e një numri të konsiderueshëm të makinave të pastrimit kimik në Shqipëri.

Në vitin 2007, kompania me pervoje 124 vjeçare BÜFA u soll në Shqipëri, duke e bërë ECOLOGY ALBANIA bashkëpunëtoren e saj ekskluzive për këtë rajon. Përkundër faktit se biznesi i larjeve profesionale dhe i produkteve sanitare u konsiderua mjaft i parakohshëm për tregun dhe shoqërinë shqiptare, vizioni i kompanise ECOLOGY ALBANIA është “E nesermja shumë shpejt do jetë sot” .

Por kompania jonë jo vetëm që ofron një shumëllojshmëri të gjerë të produkteve dhe makinerive në sistemin e pastrimit, por gjithashtu ofron shërbime të specializuara të pastrimit dhe sanitimit, duke përdorur teknologjinë më të sofistikuar. ECOLOGY ALBANIA ka një eksperiencë disa vjeçare në bashkëpunimin për kujdesin e lavanderi me tragete. Vlen të theksohet kontrata me kompani te linjave detare të tilla si Adriatica, Anek Lines dhe GNV. Bashkëpunime të tilla kanë konfirmuar kombinimin e suksesshëm të programeve speciale të makinave larese dhe detergjenteve të specializuara të BÜFA.

Në të njëjtin vit ajo arriti të merrte ekskluzivitetin e kompanisë gjermane 175 vjeçare Schulthess duke përfunduar rrethin e makinave profesionale të pastrimit kimik – detergjenteve të larjes profesionale – makinave profesionale të larjes dhe tharjes. Pavarësisht nga standardet e larta zvicerane si në cilësinë ashtu edhe në çmimin e këtyre makinave larëse dhe tharëse, ato u absorbuan shpejt nga tregu shqiptar dhe veçanërisht nga hotelet më të mira në vend

Qëllimi ka qenë gjithmonë përmbushja e të gjitha nevojave të klientëve tanë duke u dhënë atyre mundësinë për të përfituar dhe të ofrojnë shërbime profesionale me makineri dhe produkte më të mira profesionale në nivel global.

ECOLOGY ALBANIA aktualisht zë shumicën e tregut shqiptar në aspektin e makinerive profesionale dhe produkteve të larjes. Makinat e kompanive gjermane karakterizohen nga efikasiteti i lartë dhe një sërë opsionesh të veçanta sipas karakteristikave dhe nevojave të klientit. Produktet e BÜFA janë të një lloji të gjerë, duke përmbushur në mënyrë profesionale çdo nevojë për larje dhe sanitare, miqësore me mjedisin dhe sipas standardeve të Bashkimit Evropian.

Bashkëpunimi me ne, nënkupton marrjen e produkteve dhe shërbimeve profesionale, duke pasur rezultatet më të mira në mënyrën më të mirë të mundshme.

Produktet Tona

null

Produkte Lavazhi

null

Produkte Lavanterie

null

Produkte Kuzhine

null

Produkte Ambienti

null

Pastrim Kimik

null

Produkte Paketimi