null

Zbardhues me permbajtje klori

null

Dozohet 5-6g Sept E/1kg tesha te thata per te gjitha llojet e makinerive dhe fortesi uji. Temperatura 60 grad koha e larjes te pakten 10 minuta. Respektivisht dozohet lende larese e vetme ose e plote pa zbardhues oksiduese ne ciklin lares. Per heqje njollash dhe zbardhim intensiv perdoret 10g Sept E/1kg tesha te thata deri ne 60 grad dhe kohe veprimi rreth 30 minuta. Tepricat e klorit me ane te nje mjeti lares perkates(p.sh. lende larese e plote qe permban oksigjen) lahet(largohet). Sept E nuk perdoret me produkte acide ose qe permbejne acide.

Per me shume informacione shkarko katalogun