null

Larje higjenike me efekt zbardhues

null

20 Kg

Aktivitet higjenizues edhe ne temperature te ulta .
-Kompatibile për komponimet e padëmshme mjedisore pas përdorimit.
-Shtues ideal për detergjentë të ndryshem me qëllim për të hequr njolla dhe për dezinfektim.
-I perdorshem ne cdo lloj makinerie

Per me shume informacione shkarko katalogun