null

Pastrim Universal

null

10 Liter

Tolo Aktiv eshte nje pastrues special i shpejte me aktivitet te larte qe perdoret ne fushen e kuzhines dhe gastronomise per te gjitha siperfaqet e lareshme. Fuqia e madhe pastruese realizohet nepermjet substancave te perzgjedhura me aftesi tretje te pislleqeve dhe yndyrnave si dhe veçorite emulguese ndihmojne ne depertimin e shpejte dhe largimin e pisllekut nga materiali qe trajtohet. Pislleqet e forta largohen plotesisht . Materialet e pastruara marrin pamjen fillestare dhe i kthehet shkelqimi. Per perdorim manual ( me dore) produktit i futet mbrojtes lekure. Tolo Aktiv nuk permban substanca fosfatesh.

Per me shume informacione shkarko katalogun