null

Pastrues me shkume

null

Tolo KSR eshte nje produkt shumë aktiv, prodhuar posaçërisht për industrinë e kuzhinës dhe hotelerisë, pastrues i çastit special për të gjitha sipërfaqet që lahen. Një kombinim i përbërësve kundër papastertive të forta dhe shpërbërjen e yndyrës, në saj të vetive emulguese siguron depërtim të shpejtë dhe tretje të pisllëqeve sa më shumë të jetë e mundur.

Per me shume informacione shkarko katalogun