null

Ilac duarsh

null

10 Liter

Tolo Soft eshte nje produkt me pH neutral pa alkaline, sode ose perberes agresiv. Pjeset perberese te perzgjedhura mbrojtese lekure, lanoline dhe substanca vajore lejojne larje te mire me dore dhe veçanerisht arome te kendeshme. Produkti me koncentrim te larte mundeson kursim ne perdorim dhe efekt ekonomik.

Per me shume informacione shkarko katalogun