Call us:

+355 69 20 21 096
+355 69 83 54 726

PЁRTEJ LAVANDERISЁ

Ecology Albania, ne angazhohemi të kuptojmë dhe plotësojmë nevojat tuaja të veçanta për lavanderi, duke sjellë ekspertizën tonë të gjatë në fushë. Ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara për çdo shkallë lavanderie – nga më të voglat deri te më të mëdhatë – dhe kemi përvojë të gjerë në tregjet industriale, komerciale dhe vetë-shërbimi.

OFROJMЁ

PAJISJE LAVANDERIE

Ne dizenjojmë zgjidhje të personalizuara për pajisjet e lavanderise komerciale dhe industriale. Ne ndërtojmë lavanderi ekologjike nga fillimi, duke përdorur sistemet më të avancuara ekologjike.

Pajisje Lavanderie

PRODUKTE WET CLEAN

Ne ofrojmë një larmi të madhe produktesh për wet clean, duke siguruar cilësi të lartë dhe funksionalitet të jashtëzakonshëm. Me pajisje nga markat më të njohura ndërkombëtare Girbau dhe BUFA dhe teknologji inovative, ne garantojmë efikasitet dhe komoditet maksimal në çdo aspekt të pastrimit të përditshëm.

Produkte Wet Clean

PRODUKTE LAVANDERIE

Ne ofrojmë produkte të specializuara nga brandet si BUFA dhe CHRISTEYNS për lavanderi profesionale dhe hoteleri. Përveç kësaj, ne sigurojmë një gamë të gjerë shërbimesh të tjera për të përmbushur nevojat tuaja specifike.

Produkte Lavanderie

PRODUKTE AMBIENTI

Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh për pastrimin e ambientit, duke siguruar standarde të larta dhe performancë të shkëlqyer. Me produkte nga brendet ndërkombëtare dhe teknologji të avancuar, ne garantojmë efikasitet dhe cilësi të lartë në çdo proces pastrimi ambiental.

Produkte Ambienti

PRODUKTE KUZHINE

Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh për kuzhinë, duke siguruar cilësi të lartë dhe performancë të shkëlqyer. Me produkte nga brendet ndërkombëtare dhe teknologji të avancuar, ne garantojmë efikasitet dhe rezultate të shkëlqyera në çdo proces kuzhine.

Produkte Kuzhine

PRODUKTE PASTRIMI

Ne ofrojmë produkte pastrimi të avancuara Produktet tona inovative janë të sigurta për mjedisin dhe garantuar për rezultate të shkëlqyera.

Produkte Pastrimi

Rreth Nesh

Ecology Albania është një kompani shqiptare e themeluar në vitin 2008, e cila ka sjellë inovacion dhe cilësi të lartë në tregun e produkteve sanitare dhe të larjeve profesionale. Kjo kompani u themelua me një vizion të qartë për të transformuar industrinë e pastrimit në Shqipëri dhe për të sjellë teknologjitë më të fundit në këtë fushë.

Partneritete Strategjike

Në vitin 2008, Ecology Albania nënshkroi një marrëveshje ekskluzive me kompaninë gjermane BÜFA, e cila ka një përvojë 124-vjeçare në industrinë e produkteve sanitare dhe të larjeve profesionale. Ky partneritet e bëri Ecology Albania distributorin ekskluziv të produkteve të BÜFA në Shqipëri, duke sjellë një gamë të gjerë zgjidhjesh të avancuara dhe cilësore për pastrimin dhe larjen.

Zgjerimi i Gamas së Produkteve

Ecology Albania vazhdoi të zgjerojë partneritetet e saj ndërkombëtare dhe të pasurojë portofolin e saj me produkte të reja dhe inovative. Në vitin 2018, kompania u bë distributori ekskluziv për pajisjet e lavanderive Grandimpianti dhe sistemin Wet Clean të Girbau. Ky zgjerim i mundësoi kompanisë të ofrojë zgjidhje të avancuara dhe ekologjike për pastrimin dhe larjen.

Në vitin 2019, Ecology Albania fitoi ekskluzivitetin me kompaninë italiane Itidet, duke zgjeruar gamën e produkteve të saj në fushën e housekeeping. Ky partneritet përmirësoi ndjeshëm ofertën e produkteve për mirëmbajtjen e higjienës në institucione dhe ndërmarrje të ndryshme.

Vazhdimi i Rritjes

Viti 2021 shënoi një tjetër moment të rëndësishëm për Ecology Albania, kur kompania u bë distributori ekskluziv për pajisjet industriale të hekurosjes nga Battistella. Ky bashkëpunim i dha mundësi kompanisë të ofrojë pajisje të avancuara dhe të besueshme për klientët e saj.

Në vitin 2022, Ecology Albania shtoi në portofolin e saj Christeyns, një lider global në detergjentët industrialë për lavanderi. Kjo partneriteti konsolidoi pozicionin e kompanisë si lider në tregun e produkteve të pastrimit profesional.

Suksesi i Fundit

Në vitin 2023, Ecology Albania arriti një tjetër sukses të madh duke siguruar të drejtat ekskluzive për të shpërndarë produktet e kompanisë prestigjioze italiane të aksesorëve të pastrimit, LSH. Ky partneritet i fundit e ka fuqizuar më tej pozicionin e kompanisë në tregun shqiptar dhe i ka zgjeruar portofolin e saj me produkte të cilësisë së lartë.

Ecology Albania vazhdon të udhëheqë tregun shqiptar, duke ofruar zgjidhje të nivelit të lartë në sistemet profesionale të pastrimit dhe lavanderisë. Me një portofol të pasur partneritetesh ndërkombëtare dhe një angazhim të fortë për cilësi dhe inovacion, kompania është e përkushtuar të sjellë të ardhmen e pastrimit dhe larjes profesionale në Shqipëri.

PRODUKTE TЁ REJA

Lavanderi TЁ PЁRFUNDUARA

NA KONTAKTONI PЁR
CDO INFORMACION !

PARTNERЁT TANЁ