null

Shampo koncentrat i lenget per tapete dhe veshje mobiljesh

null

20 Liter

Metoda e pastrimit e çertifikuar me Firmen Trevira GmbH.
-Fuqi te mire pastrimi me stabilitet te larte shkume(jo shkumues).
-Me paisje antistatike vepruese pislleqesh.
-I jep tekstileve te trajtuara shkelqim mendafshi.
-Pastron tapete, mokete, veshje kolltuqesh dhe veshje makinash(tapiceri).
-I pershtatshem per te gjitha llojet e makinerive larese tapetesh.

Per me shume informacione shkarko katalogun