Itidor Elettra

Arome Limoni

Itidor është një tërheqës i fuqishëm i aromave i kombinuar me aroma të këndshme dhe të qëndrueshme. Eliminon të gjitha aromat e këqija (pirja e duhanit, ushqimi i skuqur, banjo, kafshët, myku, lagështia etj.), pa i mbuluar ato, nga çdo lloj ambienti, edhe në ambientet e dedikuara për kafshët shtëpiake, duke e lënë ambientin të freskët dhe aromatike. Falë formulimit special është gjithashtu ideal për neutralizimin e aromave të sipërfaqeve dhe pëlhurave të arredimit si perde dhe divane. Aroma është projektuar për përdorim në kuzhina profesionale.

Category: