null

Pastrues dhe disifektues

null

10 Liter

ANTISEPT RD PLUS perdoret si pastrues dhe disifektues tek te gjitha siperfaqet e jashtme rezistente ndaj ujit ne fabrikat e industrise ushqimore dhe pijeve. Keshtu p.sh. ne linjat e mishit, produkteve fine( produkte ushqimore te zgjedhura) , perpunim peshku,ne kuzhina te medha, furra buke, birrari etj.

Per me shume informacione shkarko katalogun