null

Largues njollash per tekstile

null

1 Liter

Detafix Tintol eshte produkt i cili perdoret per perdorim universal(lavanteri, percloretilen,KWL)para dhe pas pastrimit te teshave.Detafix Tintol eshte produkt me efektivitet te larte prandaj para perdorimit behet prove ne nje pjese te padukshme tek rroba delikate ose tekstile me ngjyre te lehte.

Per me shume informacione shkarko katalogun