null

Largues universal njollash-seri profesionale

null

1 Liter

Produkti Detaprofi seri perdoret para dhe pas larjes ne perkloretilen (solvent) dhe uje. Para perdorimit te produkteve detaprofi behet prove ne teshat e ndjeshme dhe tekstile me pak ngjyre origjinale.

Per me shume informacione shkarko katalogun