null

Paratrajtim njollash dhe pastrues lekure

null

20 Liter

– Preparat shume i koncentruar vajor qe nuk lejon fytjen e lageshtires.
– Pastrues i shkelqyer me vecori plotesuese ne lekure
– Rigjeneron efektet natyrale ne lekure duke e bere me te bute lekuren Suedeze.
– Me efekte anistatike
– Cilesi perfekte filtruese te vazhdueshme.
– Pa solvent shtese.

Per me shume informacione shkarko katalogun