null

Rifreskues shume i koncentruar per lavanteri dhe larje me lageshtire (WET- CLEANING))

null

21 Kg

Efekt I fort deodorues per rroba me aroma te keqija nga njerez te moshuar, restorante etj .
-Siguron nje arome te gjate freskie.
-Kombinim i fuqishem aktiv i absorbimit te aromave te keqija me efekt te gjere dallues.
-Redukton formimin e rrudhave ne tesha.
-Lehteson punen ne hekurosje te teshave.
-Prekje e kendshme jep ndjesine e teshave te plota.
-Krijon nje bashkim te mire antistatike te pelhurave.
-Ka kapacitet shume te fuqishem te absorbimit te aromave te pakendshme.
– Perputhje e shkelqyer dermatologjike per trajtimin e tekstileve (Testi I Citotoksicitetit sipas ISO 10993-5)

Per me shume informacione shkarko katalogun