null

Niseshte natyrale produktive

null

25 Kg

Niseshte e forte me baze gruri. Tretet dhe shperndahet shpejt ne solucion. Nepermjet nje dozuesi perkates arrihet çdo pjese ngrirje. Perdoret edhe si paluze.Jep nje shkelqim te lehte mallit.

Per me shume informacione shkarko katalogun