null

Shkelqyes Lavastovilje

null

10Liter / 1Liter

OLDOMAT KLAR eshte nje shpelares qartesues per perdorim ne lavastovilje. Ky permban kombinim substancash me aktivitet siperfaqsor per sendet e kuzhines qe garanton nje ecuri te mire te shpelarjes perfundimtare dhe garanton shkelqim pa te meta te objekteve.

Per me shume informacione shkarko katalogun