null

Shkelques inoksi

null

1 Liter

Omnia Brillant eshte nje produkt i gatshem per mirembajtjen e siperfaqeve te jashteme te Inoksit ne industrine ushqimore. Kjo i jep siperfqeve te pastruara dhe disinfektuara shkelqimin fillestar. Vijat e ujit, njollat, shenja boje, njolla gishtash pas trajtimit me Omnia Brillant largohen me lehtesi dhe shpejtesi.

Per me shume informacione shkarko katalogun