null

Pastrues perkujdeses fshires

null

10 Liter

– Pastrues i mire
– Pastrues thares.
– Nuk lejon formimin e shtresave te pisllekut.
– Pa permbajtje sapuni dhe dylli.

Per me shume informacione shkarko katalogun