null

Ilac per pastrime parketi

null

10 Liter/ 1 Liter

Omnia Floor eshte nje mjet mirembajtes fshires universal ku mbi bazen e nje kombinimi te tensideve speciale ne lidhje me alkoolin jep nje fuqi te pelqyeshme pastrimi. Ne perdorim siguron nje pastrim te shkelqyershem pa lene vija (shenja) ne te gjitha siperfaqet e lemuara dhe te qendrueshme ndaj ujit.Nepermjet substancave efektive dhe pjeseve alkoolike Omnia Floor eshte shume produktive. Substancat aromatike gjate pastrimit dhe pas pastrimit te ambienteve i japin nje arome te kendeshme duke krijuar nje atmosfere te perkujdesur.

Per me shume informacione shkarko katalogun