null

Lares per rroba me ngjyre

null

20 Kg

Ozerna Care eshte produkt lares fin i lenget per mirembajtje profesionale te teshave fine me ngjyre dhe sintetike.Me poshte jepet tabela dozuese per larje teshash ne makine larese, per çdo 1kg teshash te thata sasia e produktit ne ml.

Per me shume informacione shkarko katalogun