null

Zbardhues per peceta dhe mbulesa

null

25 Kg

Ozerna Special nuk permban zbardhues optik dhe substanca zbardhuese dhe eshte e pershtatshme per tesha me ngjyre. Ozerna Special largon njolla te forta(njolla albumine, yndyrnash dhe niseshteje) mbasi permban tenside dhe enzyma. Ozerna Special perdoret per teshat me ngjyre te restoranteve.
Me posht jepet tabela dozuese per larje teshash ne makine larese, per çdo 1kg teshash te thata sasia e produktit ne g ose ml.

Per me shume informacione shkarko katalogun