null

Ilac enesh

null

10 Liter / 1 Liter

Spülglanz neu eshte nje substance e koncentruar larese e lenget pa aciditet. Tensidet e perzgjedhura influencojne per nje pastrim aktiv, ekonomik ne pastrim dhe nje kullim pa pika te solucionit pastrues. Nje faze e zgjatur eshte e panevojshme per kete produkt(kohe per veprim te produktit).Jo shkumues avantazh i mire per ne shpelarje te eneve.

Per me shume informacione shkarko katalogun