null

Acid tualetesh

null

1 Liter

Stahlblank K eshte i lengshem, pastrues i çeliqeve (inoks) dhe siperfaqeve me mbeturina acide. Siperfaqet mat te çeliqeve nepermjet trajtimimeve te rregullta shkelqejne dhe mbeten pa njolla. Stahlblank K eshte shume aktiv, mjaftojne sasi te vogla per te arritur rezultate te mira.

Per me shume informacione shkarko katalogun